Voorbereidingen Zuid- Sulawesi - Reisverslag uit Boxtel, Nederland van Margo Willems - WaarBenJij.nu Voorbereidingen Zuid- Sulawesi - Reisverslag uit Boxtel, Nederland van Margo Willems - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen Zuid- Sulawesi

Door: margowillems

Blijf op de hoogte en volg Margo

13 December 2011 | Nederland, Boxtel

Nog maar 25 dagen en dan is het eindelijk zover: mijn langverwachte reis naar Indonesië gaat beginnen.

De voorbereidingen zijn in volle gang: zometeen ga ik de laatste 2 inentingen halen en we reizen deze week twee keer af naar Den Haag om bij de Indonesische Ambassade het visum te regelen. (na een wat minder telefoongesprek met de mevrouw van de Ambassade gisteren toch succesvol het visum aangevraagd) Het volgende project is het bezoek aan de outdoorshop om spullen voor in de bush te kopen.

De plannen zijn:
1)Rondreis over Java
2) 2 maanden werken in een Weeshuis op Zuid-Sulawesi
3) Backpacken door Indonesie met mijn Zus
4) Jungletocht op Borneo

En dit gaat allemaal in 3 maanden gebeuren. Zo... Indonesië here i come..

Ik houd jullie op de hoogte van mijn avonturen, voor zover kan internetten

Liefs,

Margo

• 13 December 2011 - 17:40

Lisanne:

Whaa Margo! Ik ben echt heel benieuwd hoe je het daar gaat hebben :) En ik ben in de positieve zin van het woord echt ontzettend jaloers op je! Zooo gaaf :) Succes met alle voorbereidingen!

Liefs, Lisanne

• 13 December 2011 - 21:19

Stijn:

Om alvast in de Indonesische sfeer te geraken:
    Nikmati semua pengalaman baru di Indonesia! Saya melihat ke depan untuk cerita Anda.

X!

• 13 December 2011 - 22:39

Zus:

Het wordt vast mega vet! Geniet ervan. X

• 14 December 2011 - 00:31

Nel:

Zo te lezen wordt het "VET COOL" !!
    Veel plezier daar :)

• 14 December 2011 - 10:13

Papsie En Mamsie:

Gelukkig gaan wij de eerste 3 weken nog mee, anders moesten we je wel heeeeel lang missen!!
    Ook wij zijn al weer lekgeprikt en hebben die gezellige ambassade bezocht. Tja....je moet er wat voor over hebben. We gaan er iets moois van maken .

"hunk" pap en mam

• 14 December 2011 - 21:12

Dorothee:

Ha Margo, wat gaaf zeg.

Mag ik mee?

Heel veel plezier met de voorbereidingen.
    Ik ben erg benieuwd naar je verslagen.
    groetjes Dorothee

• 15 December 2011 - 16:37

Tant-el Oom-pi:

Ja jij kan natuurlijk niet achterblijven in onze reislustige avontuurlijke familie!
    Als jij vertrekt keren wij lekker terug met Pip, hes is nu paar dagen hier net terug van Israel alvorens hij a.s maandag naar kenia afreist. We mogen al bijna aan de malariazooi. Pip zal snel weer blogje doen, heeft weer vanalles beleefd. je bent nog lang niet weg maar alvast veel voorpret en goed dat je nu 150% ziet, is het daar nog veeeeeel mooier, X

• 20 December 2011 - 18:41

Bro:

Oe nice, je hebt al een blogje aangemaakt. Zal t bijhouden als je er zit. Tot overmorge kus

• 20 December 2011 - 18:49

Iris:

Echt super gaaf man!
    Geniet er nu al van, van alle voorbereidingen. Ook al heb je het super druk!
    Maar geniet vooral daar ook heel erg, het word vast echt super!

Ik ga je zeker volgen en hoop dat k door jou verhalen ook een beetje in indonesië ben ;)

Liefs

• 22 December 2011 - 13:21

Sabine --> Doesje:

Hallow chicka!

Ik ga je belevenissen volgen hiero!
    Volgens mij ga je een top tijd tegemoet.
    Heel veel succes met de voorbereidingen en zet 'm op in 't weeshuis! :D

Liefs, Sabinos

• 22 December 2011 - 19:57

Helene:

Wat een geweldig vooruitzicht Margo. Je begint een aardige globetrotter te worden...

Toen ik 23 was, heel lang geleden dus
    ;-), heb ik ook 3 maanden met een vriendin door Indonesië getrokken. Prachtig land, mooie cultuur, heerlijk eten, leuke mensen, gezellige andere backpackers. Zou zo weer gaan!
    Geniet ervan! Wij gaan lekker genieten van al jouw reisverslagen. Veel succes met alle voorbereidingen. Fijne feestdagen met familie en vrienden!
    Peter en Helene van As

• 23 December 2011 - 13:06

Mieke Elfers:

Lieve Margo,
    Spannend zeg, jouw avontuur in Indonesie. Klinkt goed, al deze plannen, gevarieerd. En dat allemaal in drie maanden? Een hoop indrukken zul je opdoen. Ga je ook een papieren reisverslag bijhouden in een logboek? Voor later?
    Veel succes met de laatste voorbereidingen. Gaaf dat we jullie zo mooi kunnen volgen via je blog.
    Dikke kus,
    Mieke

• 23 December 2011 - 19:32

Jamilla:

He margo, ben super benieuwd. Hou me op de hoogte. Heel veel plezier alvast gr.jam

• 24 December 2011 - 09:50

Malou:

Heej Do,

Gaaf zeg, klinkt goed allemaal. Ik ga je volgen uiteraard :)

Heel veel succes met de voorbereidingen enne zwaai effe uit het vliegtuigraampje als je over India vliegt

xx

• 27 December 2011 - 23:50

Karel Kreijveld:

Nou Margo,
    Dat wordt allemaal heel erg spannend !
    In 1999 ( wat is dat lang geleden zeg ) hebben wij ook een reis van ongeveer een maand gemaakt naar Java en Bali.
    Wij vonden het toen indrukwekkend en dat ga jij ook zeker ervaren Margo !
    Geniet er maar lekker van, ik vind het geweldig dat je dit gaat doen daar.

Ik blijf je wel volgen de komende maanden.

Karel

• 29 December 2011 - 08:36

Lisanne:

Ha Margo :)

Het is gelukt! Ik ga echt mijn best doen om je te volgen :) Ik houd namelijk niet zo van lezen, dus dat is een opgave voor mij, hihi :p
    Voor nu wens ik je alvast een heerlijke jaarwisseling en daarna een GEWELDIGE tijd in Indonesie! =D
    Super!!!

Veel liefs, Lisanne

• 30 December 2011 - 15:24

Je Oude Buurman Cees:

Dat kleine Margootje is ondertussen wel erg groot geworden. Veel succes in Indonesie.

• 03 Januari 2012 - 14:23

Je Overbuurvrouw C.:

Leuk Margo dat wij je zo kunnen blijven volgen. Pieter zit al op de landkaart te kijken waar alles ligt.
    Succes met de voorbereiding en alvast goede reis.
    C.Broeders en Pieter.

• 06 Januari 2012 - 11:33

Peter:

Hey Margo!

Nog maar 1 dagje en dan begint je reis. Heel veel plezier en geniet er van!!

Ik ga je verhalen zeker lezen :)

Peter

• 06 Januari 2012 - 13:57

Veel Plezier!!:

Heel veel plezier! Neem het allemaal in je op!! Leer veel! En kom voldaan en vol kennis terug!!!

• 06 Januari 2012 - 21:47

Deesss:

Hee margo, ik wens je een hele fijne tijd in indonesië...geniet ervan.
    Liefs Dees

• 07 Januari 2012 - 10:28

Eva:

Lieve schat,

Nogmaals héél veel succes en plezier daar!! Maak er een toptijd van, want deze periode ga je nooit meer vergeten!! Ik ga aan je denken en we blijven in contact. Geniet er van! En een ding mag je nooit vergeten ; Ik ben super trots op jou dat je dit gaat doen!!

X dikke kus

* Ik ga jou missen!!